Heldag med hemmamatcher 17 dec

Heldag i Kungsgårdshallen och matcher med fri entré!

Sön 17/12 11:00 Engelholms VS C - Falkenbergs VBK Dam
Sön 17/12 13:00 Engelholms VS B - RIG Falköping B Dam
Sön 17/12 15:30 Engelholms VS B - Hylte/Halmstad VBK B Herr
Sön 17/12 17:30 Engelholms VS D - KFUM Kristianstad Dam

Ni som förbeställt ICA rabatthäften kan hämta ut dessa eller köp på plats:
Sön 17/12  mellan 11.00-13.00 och 17.00-18.00

 

På tisdagskväll 19.15 i Kungsgårdshallen har vi ett spännande inbördes möte i Dam division 1 mellan EVS B och EVS C.

Ni som förbeställt ICA rabatthäften kan hämta ut dessa eller köp på plats:
Tis 19/12 kl 18.30-19.30

Bra start i vårettan för damerna!

Malmö stod för motståndet som start på vårens serie, och i en iskall Helenholmshall drog vi det längsta strået. Segern kändes kassaskåpssäker och slutresutatet blev 3-0, 25-19, 25-21, 25-18. Det var endast i andra set som det kändes någorlunda jämt, men så fort vi höjde vår egen prestation och minskade våra misstag så kändes segern aldrig hotad.

 

Läs mer: Bra start i vårettan för damerna!

Lescelius cup 2014

Lescelius cup är ju en enligt traditionen en turnering som EVS har mycket många fina minnen från. Så blev det även i år, även om det inte riktigt blev full pott i medaljskörden. Herrarna tog guld och damerna tog silver.

Damlaget bestod av S1 spelare samt en förstärkning på tre spelare från Elitlaget, vilket var behövligt då vi för tillfället är drabbat av många skador och sjukdomar i S1-laget.

Vi tog oss genom gruppspelet med viss möda men var aldrig riktigt hotade att bärga gruppsegern. Den betydde en direktkvalificering till semifinal som blev riktigt tuff mot våra serierivaler i superettan, nämligen Hylte/Halmstad. 2-1 och 16-14 i avgörande set talar för sig själv.

I finalen mot våra ärkerivaler Svedala svajade vi lite för mycket för att det skulle räcka hela vägen, men det var inte långt borta. Vi låg under med 7-14 i tredje set och då hände nåt! Vi tog oss upp till 14 lika och hade segervittring, men dramat slutade denna gång till Svedalas fördel 16-18. Men bra kämpat var det och det visar sig att man skall aldrig ge upp en match och tro att den är förlorad fast man ligger under rejält och allt känns hopplöst, det var verkligen nära att vi lyckades vända...

Bra kämpat tjejer!

S1 Lescelius

Superettan börjar bli varma i kläderna!!

IMG 2922

Vinst även idag, vilket blir två i rad efter en seg inledning med två förluster. Idag stod Hylte/Halmstad för motståndet och vilken härlig vinst det blev! Vi var helt utspelade i första set och förlorade med 11-25. Därefter gjorde vi en del förändringar i uppställningen och det höjde vår spelnivå och minskade missarna. 26-24, 25-21, 25-21. Riktigt bra jobbat tjejer! Spelar vi så här så kan vi slå alla!

Vinst för S1 i seriens sista match!

Idag söndag 15/12 besegrade S1 Falkenberg med 3-1 i set. Det var kanske inte vår bästa match men i och med dagens seger i seriens sista match så säkrade tjejerna andraplatsen i Superettan Södra.

Spelet gick i vågor och Falkenbergs bästa poängmaskin var EVS... Men tjejerna visade tålamod och fortsatte att våga trots missar och det gav utdelning. En bra dag på jobbet kan man sammanfatta det. Grattis till segern och bra kämpat; Evelina Brink, Lina Erlandsson, Caroline Holgersson, Nora Andersson, Linn Abrahamsson, Sofia Rolf, Sofia Flemark, Assarina Prütz, Sofia Alas.

I och med segern så är vi klara för Allsvenskan, men långa resor och sparsamt matchande gör att vi redan tackat nej till spel i densamma. Det blir till att se fram mot en längre säsong i Vårettan och en säsong som avslutas med en resa till Polen.

Länsförsäkringar Skåne

 

Lindab-logga-webb

 

bjarekraft3zen logo

 

engelholmskommun

 

Vattnetshus logotyp EVS hemsida2019 

 

Peab NS

 

Brannborn fastigheter

 

bixia

 

 sparbankstiftelsen 300

 

  kokexperten